Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.02.2021 20:12 - ЗАЩО АГНЕТАТА МЪЛЧАТ??-2
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1358 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАКТО ПИСАХ В ПРЕДНИЯТ ПОСТИНГ... 
Холандия инсталира първа легла за Мед Мозъчна операция на пациента без операция, без странични ефекти и обикновено пациентът може да бъде изписан в същия ден.

Това е само началото

Отново ще научим какво означава вече да не си зависим от бездушни лекари и фармацевтичната мафия.
Следващата фаза ще бъде, че вече нямаме нужда от легла, но можем да променим информацията в квантовото поле, както направих с клиентите си преди години.

Последният етап ще бъде достигнат, когато вече нямаме нужда от лечебни методи, защото вече няма да боледуваме.
Еволюция на съзнанието.

източник:
оригиналната статия тук: 
..............................................
https://www.barrowbrainandspine.com/blog/newsroom/barrow-brain-spine-zap-x-non-invasive-radiosurgery/?fbclid=IwAR1R9dYSS0a3rt2n-8-dyjBxjfQrzkuibeqpMRs6BND0qQdzmB9pSpBRhtk

...................................................................................................

Barrow Brain & Spine | ZAP-X Non-Invasive Radiosurgery (barrowbrainandspine.com)



image

image

image

image

image

Бароу неврохирурзи обяви първо- лечение на пациенти, използвайки ZAP-X® 6 февруари 2019 | Публикувано в: Дискусионна зала

Barrow неврохирургии обявяват първо-по рода си лечение на пациенти, използвайки ZAP-X®, нова жироскопска радиохирургична платформа

Phoenix, AZ: 24 януари 2019 г. – Barrow Brain и гръбнака (BBS), партньор на Barrow Неврологичния институт във Финикс, Аризона, започва първите клинични лечения с платформата ЗАП-Х® жироскопична радиохирургия™ платформа.

FDA-изчиства през септември 2017, ZAP-X платформата – от ZAP Хирургични системи, Inc. – доставя високи дози стереотатична радиохирургия (SRS) за неинвазивно лечение на мозъчни тумори и други избрани вътрекрайни условия. От многобройни индикации, SRS е доказан, като ефективно лечение за мозъчен тумор  ,алтернатива -без  инвазивна хирургия.

 Въпреки че, всяка година повече от един милион пациенти с мозъчен тумор по целия свят са потенциални кандидати за SRS, само 150 000 в момента получават такова лечение. Платформата ZAP-X е създадена, за да отговори на тази неудовлетворена нужда и да предостави повече пациенти достъп до ефективни, неинвазивни възможности за лечение на мозъчни тумори. За да  избегне радиацията, необходима за SRS, ЗАП-Х използва модерен линеен ускорител, за да закрие историческата употреба на Кобалт-60 и свързаните с това разходи и предизвикателства при боравене с радиоактивни изотопи. ZAP-X също така включва уникален самозащитен дизайн, който обикновено елиминира необходимостта от скъпи радиационни трезори. Чрез предлагането на по-рентабилни грижи със ZAP-X, BBS се стреми да донесе на повече пациенти неинвазивни радиохирургии и мозъчен тумор на повече пациенти от световна класа. Вижте видео анимация на ZAP-X на тук.

"Екипът на Бароу е развълнуван да бъде първият доставчик в света на тази иновативна радиохирургия технология," каза д-р Ф. Дейвид Баранко, главен медицински офицер и неврохирург в Barrow Neurological Institute. "Бароу третира повече мозъчни тумори от всяка институция в САЩ. С добавянето на радиохирургични технологии за ZAP-X в нашите възможности за лечение на тумори в мозъка, ние оставаме ангажирани да предложим на нашите пациенти най-изчерпателния набор от възможности за лечение за техните уникални условия."

"ZAP-X е нова платформа, предназначена да придвижи невро-радиохирургия на повече от един милион пациенти, които всяка година нямат достъп до такава неинвазивна терапия", добави д-р Игор Барани, доцент и председател на катедрата по радиационна онкология в Бароу Неврологичния институт.

"След почти десетилетие на усилия, ние сме невероятно горди от това, което ZAP-X може да означава за пациенти с рак," каза д-р Джон Адлер, главен изпълнителен директор на заек хирургични системи и Дороти & ТК Chan почетен професор по неврохирургия в Станфорд университет. "Използвайки водещи технологии, ние сме премахнали много исторически ограничения за по-широката наличност на SRS, и по този начин се стремим да установим нов стандарт в прецизната радиационна медицина за състояния, включително мозъчни тумори."

Бароу си сътрудничи с RainTree Healthcare Partners, за да осигури услуги за развитие и управление в този първи в света радиохирургия ZAP-X център. Партньорите на RainTree донесли повече от 20-годишен опит в разработването, финансирането и операциите на лъчева терапия и радиохирургии в САЩ, за да включат тази новаторна технология в портфолиото за лечение на Мозъка и гръбнака на Барроу.

За повече информация относно Бароу мозъка и гръбначния стълб, моля посетете: http://www.barrowbrainandspine.com/

За повече информация относно платформата за жироскопична радиохирургия zap-X, моля посетете: https://zapsurgical.com/

За повече информация относно Райнтрий моля посетете: http://www.raintreehp.com/

За Бароу мозъка и гръбначния стълб

Бароу мозъка и гръбначния стълб е мулти-специализирани неврохирургия практика фокусирани в областта на неврохирургия, мозъчен тумор лечение и грижи, напреднал гръбначен грижи, и болка за лечение на пациенти, страдащи от неврологични и нервно-мускулни условия. Като партньор на Неврологичния институт Бароу, практиката обхваща 26 неврохирурзи и 7 специалисти по болка и рехабилитация и изпълнява повече от 8,000 неврохирурзи всяка година. Тази световно призната група ръководи програмата за пребиваване в неврохирургия в Бароу, която е част от болницата и Медицински център на St. Joseph в Феникс, Аризона и обслужва повече от 21 000 пациенти годишно.

За засякоха хирургични системи, ООД.

ЗАП Операционни системи, Inc. проектира и произвежда заек-Х жироскопска радиохирургия платформа. ЗАП е основана през 2014 г. от д-р Джон Адлер, професор по неврохирургия и радиационна онкология в Станфордския университет. Д-р Адлер е и изобретател на CyberKnife® и основател на Accuray, Inc. С уникален самозащитен дизайн, който обикновено елиминира необходимостта от традиционните радиационни сводове, ZAP-X позволява проста точка на грижи доставка на места, които преди това не издържат или непосилни, включително лекарски кабинети, амбулаторни хирургия центрове, и сателитни съоръжения. ЗАП-X беше изчистен от FDA през септември 2017 г.

 ============================================================

ЗА
контакти: Ерик

Chappell Главен

оперативен директор Бароу мозъка и гръбначния стълб

телефон: +1 602-406-3181

Имейл: eric.chappell@barrowbrainandspine.com

Ако сте били диагностицирани с мозъчен тумор, имал или врат тумор, или друго неврологично състояние и се търсят лечение, моля, поискайте среща с нашия екип.

Направете среща
Като пациент на Barrow можете да се чувствате уверени, че ще изчерпим всеки път, за да стигнем до подходяща диагноза и план за лечение, специално за вас. Заявете час онлайн и нашият пациентски навигатор ще ви преведе през следващите стъпки.

ЗАЯВЕТЕ СРЕЩА












Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.facebook.com/christenkwameyoutubechannel/videos/4734240673314226
01.03.2021 18:10
https://www.facebook/111467853872811/videos/187336453106425
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8323885
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031