Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2012 22:52 - Седмичен хороскоп за периода 16 - 22 ноември 2012 г.
Автор: horoskopche Категория: Хоби   
Прочетен: 1298 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Прогноза за периода 16 – 22 ноември според
Станислав Климентов - СЛАВЕЙ

ОВЕН

(20.03 – 19.04)

Пробвайте нещо ново

Представителите на знака Овен се намират в период на значително раздвижване и сигурни възможности. Няма причини да не успеят и през новата седмица, защото с тях ще бъдат късметът и подкрепата на близките. Ангажиментите им през следващите работни дни ще са главно от делови характер. Времето е идеално да пробвате с нещо ново. Насочете усилията си и към подобряване на взаимоотношенията вкъщи. Днес ще сте прекалено агресивни, защото не можете да скриете вътрешното си напрежение. През почивните дни ще постигнете вътрешна стабилност, а новата седмица ще дойде с добри възможности за ползотворни контакти. Ще ви върви във всичко, но още във вторник ще станете доста избухливи. Имайте го предвид,защото четвъртък изисква да сте деликатни и внимателни.

ТЕЛЕЦ

(20.04 – 20.05)

Борите умората

Телците изживяват етап на стабилизация в делата си и това ще е водеща тенденция през по-голямата част от новата седмица. Щастието ще е пълно, защото не се очакват извънредни ситуации, които да спрат нормалния ритъм на работа. От друга страна, в личен план седмицата обещава разбирателство и най-добрата новина за онези, които са се почувствали здравословно недобре – звездите вещаят здраве и повече енергия за справяне с досадната сънливост и умора. При мнозина и финансовото състояние ще е наред и това завърта кръга от добри предсказания в този период. Днес е хубаво да не се претоварвате. През уикенда ще искате всички да ви слушат. Не се налагайте. Понеделник, вторник и сряда предвещават финансови приходи, а четвъртък обещава чувство за щастие.

БЛИЗНАЦИ

(21.05 – 20.06)

Критичен период

Ако сте родени под знака на Близнака, то за вас предстои натоварен период. Напрежението ще бъде изразено както в професионален, така и в личен план. Служебните дела изискват старание и внимание. В любовта желанието ви да промените живота си ще бъде водещо. Ще има такива, при които тази промяна ще е градивна, но това са самотните представители. При другите, чието намерение е да правят забежки, последствията ще са горчиви. Днешният ден е хубав и не бива да го пропилявате в мързелуване. Уикендът е тежък и предвещава разочарования, а през новата седмица ще настъпи етапът, в който ще предизвиквате какви ли не промени. Едва в четвъртък ще се почувствате стабилни и с постоянни желания. Не вземайте решения.

РАК

(21.06 – 22.07)

Стабилизирате се

През новата седмица значително ще подобрите и емоционалното, и здравословното, и финансовото си състояние. Ще добиете увереност в действията си и оттук може би ще дойдат силите ви да оправите някои малки проблеми в личен план. Като цяло, предстои период на професионална и духовна стабилизация. Обърнете повече внимание на личния живот, на уюта в семейството и разбирателството с половинката. Днес довършете инициативите в службата. През уикенда не оставайте сами, а си определете срещи с хора, които ви вълнуват на този етап. Понеделник и вторник са хубави дни, но ще сте прекалено разсеяни. Сряда е благодатна за къщни занимания, а в четвъртък ще ви дойдат нови амбиции.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Слънцето изгрява за вас

През тази седмица Лъвовете следва да са активни в службата, да поемат инициативи и да вършат няколко неща по едно и също време. За щастие, ще има благодарност за положения труд и ще се почувствате наистина ценени. Друга тенденция в хороскопа е фактът, че ще ви потръгнат отношенията с приятелите и близките, като там се очаква стопляне и хармонизация. Ще искате да напавите промяна и мнозина ще я достигнат. Тя ще започне първо от личния план и ще обхване служебния след време. Днес е тежък ден, но в събота и неделя ще се чувствате добре. Понеделник е спокоен, но вторник и сряда ще бъдат напрегнати. В четвъртък останете насаме със себе си.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Бутате, за да потръгне

Девите са обезпокоени от известен застой, който почувстваха напоследък в делата си. С малко повече инициативност, ентусиазъм и отзивчивост ще успеят да подобрят позициите си в служебното поприще. Моментът е такъв, че нещата трябва да се тикат, да се бутат, за да потръгнат. От друга страна, това време е подходящо да обърнете повече внимание на себе си, на приятелите и близките, които са важни за вас. Особеност в хороскопа ви за следващата седмица е, че ще си изясните един останал във времето висящ любовен въпрос. Днес е добре да не се претоварвате, а в събота и неделя трябва да се лишавате от прекалени емоции. Понеделник е благоприятен, а от вторник ви чака потръгване в службата. Сряда и четвъртък ще са по-леки дни.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

Сами се измъчвате

Едва ли на Везните ще им е леко сега, защото ги чакат смесени чувства – и радости от успехи, и щастливи моменти от разбирателство, и негативни емоции от внушени притеснения. Последните ще са с най-непреодолим характер, защото точно сега всички изпитват някакво удоволствие да се самоизмъчват с измислици. За да изживеят ведро периода, трябва да забравят за предразсъдъцицте си. Само така могат да се гарантират хубавите моменти и незабравимите изживявания. Днес е тегав ден, но от утре нещата могат да се променят. В неделя ще вършите домашна работа. Понеделник, вторник и сряда ще са хубави дни, защото ще се справите с един отдавна започнат проект. Четвъртък изисква адекватно отношение в службата. Чакат ви печалби.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Стартират промени

Новата седмица обещава разгръщане при Скорпионите, които са наясно със своите амбиции и цели. Поставете си дългосрочни цели, които да гоните и през следващата година. Ще имате нужда да се стремите към нещо и ако то е достатъчно стойностно, успехът ви ще е неминуем. В личен план също се очаква успех, защото там ще уравновесите своите емоции, ще бъдете последователни в мислите и наистина ще предизвикате любовта на своя страна. Днес започват да текат важни промени, които ще дадат отражение в дълги дни напред. През уикенда пътувайте и вършете неща, които ви харесват. Понеделник е по-тежък ден, но от вторник ви чака успех. Ще постигнете материална стабилност в сряда, а четвъртък ще бъде доста спокоен.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Бъдете активни

Стрелците трябва да бъдат доста доволни в следващите седем дни, защото късмет няма да им липсва, а и едва ли ще са лишени от възможности. Чака ги прогрес, но само от тях зависи дали ще се справят със ситуацията, или ще пропуснат шанса си. Имат предпоставките да се реализират добре в обществото, да утвъдят позицията си или да изложат мнение в колектива. Ще бъдат чути и разбрани, ще бъдат подкрепени. От друга страна, в любовта също могат да постигнат стабилност, стига те да се стремят към това. Днес е хубав ден за тях, не бива да се затварят в себе си. През уикенда следва да са по-предпазливи със здравето, а в понеделник трябва да се заемат сериозно със задачите си. Вторник е великолепен, а сряда и четвъртък предвиждат делови успехи.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Доволни от себе си

Ако в последните няколко седмици Козирозите чувстваха неспокойствие и лабилност в нервите си, то отднес нататък нещата положително ще се променят. Ще се сдобият с увереност и стабилност както в емоциите, така и в чувствата си. Добрата новина при тях е, че на работното място също ще се реализират позитивно, което е гаранция, че в края на този период ще са много доволни от себе си. Въпреки пречките, които може да им създаде Сатурновата дупка, в която предстои да навлязат, не се очакват провали. Дори и днес не е много спокоен ден, уикендът обещава да бъде доста значим в личните отношения и стабилността на семейството. Понеделник се свързва с доста работа, а вторник – с трудности. Сряда и четвъртък ще са по-леки и вървежни дни.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Вие диктувате съдбата

Следващите седем дни за повечето водолеи ще бъдат изпитателни, защото на моменти ще са изпъстрени с радости, а на моменти ще са затормозени от трудности. Не мога да кажа, че периодът ще е изцяло хубав или изцяло лош. Ще бъде променлив и ще се придържам по-скоро към прогноза от средно положение. От вашия труд и от отговорността ви зависи дали ще се справите навреме с пречките. От спокойствието и уравновесеността ще зависи дали ще предизвикате скандали, или ще потушите споровете още в зародиш. Проявете мъдрост и отстъпвайте. Днес е напрегнат ден, но уикендът ще бъде доста спокоен и хубав. Понеделник обещава парични постъпления, а вторник – раздвижване в службата. Сряда и четвъртък ще са тихи, но вашето вътрешно напрежение ще е голямо.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Стабилност

Рибите ще успеят да се сдобият със стабилност в личните отношения и след като спокойствието е водещо, всичко останало ще се нареди от самосебе си. Неведнъж е ставало така, че когато са в добро настроение, вършат нещата с желание и успехите сами кацат на техните рамена. По този начин ще се развият събитията и в настоящия период. Финансово също ще се чувствате добре, няма да ви липсват пари. Бъдете упорити и използвайте хубавия момент, за да провокирате сяческо развитие. Днес ще станете обект на промени. През уикенда ще сте напрегнати, но лесно ще контролирате нервите си. Понеделник, вторник и сряда изискват да обърнете внимание на служебните си дела. Някаква проняма ви чака в четвъртък. Тя ще е за ваше добро.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Подвластни на кармична разплата заради грешки в минали прераждания, в този живот сте задължени да бъдете по-твърди и категорични с близките си; да не правите крайни компромиси, защото по този начин вредите на себе си. Наложително е в моменти да се превърнете в егоисти, за да спасите собственото си настояще и бъдеще. Не се жертвайте в името на когото и да е било. Живейте свой самостоятелен живот, отдайте се на половинката си и на своето семейство. Позволите ли близките ви да се бъркат в него – неминуемо ще си имате сериозни проблеми.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Това е най-активната година, сравнена с изминалите девет. Ще ви се случат доста неща, за които не сте предполагали. Помогнете с действията си на Съдбата да се подреди така, както вие си я представяте. Внимавайте, грешките, които правите през тази година, ще изкупувате през следващите девет.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ




Гласувай:
4



1. rubsy - обичам Вашия хороскоп!
16.11.2012 00:19
Винаги ми предвещава хубави неща;)))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891748
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930