Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2017 11:26 - Тайната на правителството "Ядрени Камиони" забелязан на американските магистрали
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1148 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тайната на правителството "Ядрени Камиони" забелязан на американските магистрали
25 март, 2017 Шон Адл-Табатабай Конспирации

image

 Тайната на правителството "ядрени камиони", че транспортните ядрени оръжия за военните са били забелязани заедно множество магистрали в САЩ


Непозната за повечето хора, правителството на САЩ редовно се придвижват оръжия плутоний, уран, атомни бомби и други опасни съоръжения за цивилни магистрали.

Shtfplan.com доклади:

Както Джери Рейнолдс на кола Pro е отбелязано:

Забелязали ли сте с 18 колела подвижен заедно, без маркировка? Ако го направите, да му дадете малко място, може да се изненадате какво носи, че полу.

САЩ Министерството на енергетиката е с малко известен отдел наречен Службата на Secure Транспорт (OST), въпреки че Министерството на уебсайт енергетиката не се изброят OST. Така че, какво прави тази мистерия рамо на правителството да направя?

Мисията на Службата на Secure Транспорт е безопасно транспортиране на ядрени бомби, компоненти ядрена бомба, както и други ядрени материали като плутоний и уран в цяла Америка в задната част на необозначени камиона с 18 колела. Да, това е вярно, че не-descript Камион показваните надолу по пътя може да има ядрена бомба в гърба. Това ще ви накара да се замислим, преди прекъсване един тези огромни камиони.

Разкритите материали и становища от държавни агенции показват, че има десетки тези конвои по пътищата във всеки даден момент, и че те са влезли над 3 милиона мили от 1947 г. твърди, че мисиите са безопасни, те застрашително се похвали:

"За повече от 40 години - дори и след шофиране еквивалентната разстоянието на пътуване до Марс и обратно - без товар някога е била повредена при транзит", каза тя.

Въпреки това, мнозина смятат продължаващата практика да бъде "ахилесовата пета" на американската отбрана - една система, която продължава да бъде широко отворена за терористично нападение, засада от противник, уязвими по време на евакуация от градска зона, както и по-голям елемент на случайност и аварии - макар и необозначени влекачът се предполага, подсилени и сигурна срещу взривявания през всички сценарии на пътно-транспортни произшествия и пожари.

И инциденти се случват, тъй като това кратко видео на военен конвой заден което сложи край на ядрената 18 колела става ясно:

Тези опасни движения се очаква да се увеличи по време на настоящите усилия за увеличаване на военната дейност и надграждане възможности и съоръжения.

Според LA Times :

"Транспортът е петата на ядрената сигурност и всеки ахилесовата знае това", каза Брус Блеър, пенсиониран военновъздушната ракети офицер, Принстънския университет изследовател и основател на Глобалния нула, група с нестопанска цел, която се стреми премахване на ядрените оръжия

[...]

Резултатът е тромава система, която изисква някои от най-опасните и уязвими елементи на системата за защита на нацията, за да бъдат рутинно изпратени на пътувания на дълги разстояния от единия край на страната до другия - и пратките с идва модернизация усилия, се очаква само да се размножават.

"Това е класически отпечатък на остарялата и неефективна система за управление на веригата за доставки, която е създадена по време на национална криза", каза Ник Vyas, индустриален експерт по логистика в USC.

Въпреки че тези ремаркета се считат за уязвими цели и съществуват опасения, че нещо може да се обърка, или че нападение може да бъде неизбежна, тя определено заслужава да се изтъкне, че това не са типичните си 18-Уилър ремаркета, превозващи хранителни стоки.

Те са толкова сложни и подсилен като всяка притурка в Бонд филм някога е бил. С една дума, всяко неоторизирано лице, което се опитва да се меси с или да компрометира тези превозни средства вероятно ще бъдат убити - само след опустошителното изненада на живота си:

ремаркета за висока степен на сигурност, че носят оръжия настоящите потенциални нарушители с огромни пречки, включително шок доставят системи, дебели стени, които се отделят капки обездвижва пяна и оси, предназначени да се взривят, за да се предотврати ремарке от тегленето далеч, според независими експерти ядрени оръжия.

"Камионите ще ви убият", учен, участващи в този въпрос, каза.

Това звучи като нещо от Индиана Джоунс, но вместо това е по магистралите.

Това е публична тайна, че дори и на правителството на САЩ малко известна служба на Secure Транспорт агенция, съгласно Националната администрация за ядрена сигурност (NNSA).

С течение на годините, ядрени оръжия са отпаднали от самолети случайно, изчезнали при високо ниво на сигурност, строго секретни американски военни бази, и много е направено в тайна.

Може би това е чудно, че нещата са отишли ​​толкова гладко, тъй като те имат.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. mileidi46 - https://www.youtube.com/watch?v=7GPy9FSjpEg
29.03.2017 19:39
Я виж това...
цитирай
2. zahariada - Да
29.03.2017 23:24
Супер е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747945
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031