Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2016 19:08 - Началник на генералния щаб на армията на САЩ Руснакът на: ние ще ви победим винаги и навсякъде
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 640 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Началник на генералния щаб на армията на САЩ Руснакът на: ние ще ви победим винаги и навсякъде Текущи събития - 06.10.2016 

http://www.zahariada.com/

image


Само вчера, четири страни членки на НАТО са били принудени да повишат своите бойци във въздуха, когато Русия изпрати два бомбардировача в провокативна полета около Западна Европа.

Вчера, началник на генералния щаб на САЩ Марк Milly на гневно каза сухопътни войски: "Искам да се разбира добре тези, които се стремят да ни навреди. Искам да стане ясно на тези, които искат да унищожат нашия начин на живот, както и на нашите приятели и съюзници. Американските сили, въпреки всичките ни проблеми ще ви спре, и ние Bude ви бият повече, отколкото някога сте се удари преди. Ние ще унищожи всеки враг, навсякъде, по всяко време. "

Тези коментари идват само ден след разпадането на преговори за прекратяване на огъня по време на войната, наядени от Сирия, където Русия подкрепя текущия сраженията на режима на Башар Асад.

Според изявления на представители на САЩ, тъй като Москва разположи в Близкия изток страната му модерна система за противоракетна зенитна. И вчера двама руски вестници са обсъждали вероятността за спечелване на своята страна над САЩ в случай на потенциална военна сблъсък на суперсилите.

Мили каза: "Други страни, като Русия, Китай, Иран и Северна Корея са били следени отблизо и изследвани нашите методи за водене на война. Те бързо се модернизира армията си през последните години, за да се противопостави нещо на нашата сила, с надеждата един ден в бъдещето, за да ни победят. "

По-късно той даде да се разбере, че е имал предвид конкретно Русия, позовавайки се на скорошните коментари, направени от руския посланик в UK Александър Яковенко.

Четиризвездният генералния продължи: "Неотдавна старши руски официален посланик на Великобритания Александър Яковенко заяви, че настоящият световен ред се сблъскват с основните шокове, позовавайки се на Крим, и Русия" Breksa ".

"Русия вече е в състояние да води война на конвенционалните оръжия в Европа и да спечели. Тя е единствената страна, която винаги ще остане незаменима. Всяка страна може да изчезне, и това се отнася, включително за Съединените щати. "

"Това е последния етап," цитира посланикът General Яковенко.


Източник




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40003901
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930