Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2013 10:11 - Приемните "родители" - средство за узаконено насилие над децата!
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 7419 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 19.01.2017 17:46


image Поводът отново да споделя с Вас тази моя отдавнашна статия е днешен репортаж на Нова телевизия, който, признавам си, ме разплака:
- Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) Сливен и нейните социални работнички (СС-овци) отнемат 3те прекрасни деца на една майка, загубила съпруга си и останала в бедно положение!
Не мога да забравя разплаканите сини очи на тази млада жена, на която бяха отнели дечицата. Този чудовищен акт извършили младите и арогантни служителки без сърца от ДАЗД! Поводът: Жената нямала работа! Поради което наконтените чиновнички й вземат децата и ги готвят да ги отдадат в приемни семейства, от които както вече знаем, дирите на много български деца се загубиха в чужбина и чужди педофилски мрежи!
Значи така, ДАЗД изпълнява спуснат план за изпълнена бройка отнети деца, като отнема чужди деца, дава ги в приемни "семейства", на които плаща заплати, а тези семейства са само спирки по пътя на децата зад граница, към търговията с детска плът.
В същото време ДАЗД, въпреки високия стандарт на живот и контене на своите служителки, не е в състояние да осигури работа и да помогне с намирането на жилище на една млада българска майка, оказала се в тежко положение!
Майката редеше през сълзи тежки думи - не знаела вече за какво да живее...


 Европейският съюз и българското правителство отделят огромни средства за изграждане на приемни "семейства", които да отнемат децата от непослушните политически и икономически неизгодни родители.

Международна конференция по приемна грижа, проведена неотдавна в София под патронажа на президента Плевнелиев, има заложени следните точки в Програмата си

 

-“Отнемане на детето от биологичното му семейство – обучение в метода на психодрама...Защо трябва да съсредоточим вниманието си върху децата под 3-годишна възраст... Изграждане на Глобално село...“

Резултатите от тези напътствия за психически и физически тормоз над приетите деца с цел подчинението им на Глобалната идея за Глобално село вече са налице в САЩ - скоро и у нас с приемането на новия Закон "за" детето.

Приемните родители са специално обучавани от правителствени психолози как да пречупят волята на страдащото по биологичните си родители дете, включително и чрез психически и физически мъчения и издевателства.

http://www.rus-obr.ru/days/22509

Приемното "родителство" е още едно от тежките и отровни наследства на заминаващия си днес (20.01.2017 g.) прецедент Плевнелиев. И именно на този ден лекарите се готвят да отрежат пръстчетата на премръзналите крака на едно малко момченце, гледано в такова приемно пишман семейство! https://vesti.bg/bulgaria/opitvat-se-da-spasiat-prystite-na-izmryznaloto-dete-6064365

Да се отнемат деца от истинските им родители и да се поверяват по веригата на последовотални приемни "семейства", след което да бъдат изнесени в чужбина, за да се загубят дирите им - това е основната заслуга на Плевнелиев и създадената от него фондация "За нашите деца" още със стъпването му в длъжност!
Либералната и глобалистка идея да се посяга на децата на хората, за да може да се държат в подчинение и послушание гражданите на една държава - такова безчовечие и издевателство и Хитлер не си позволи! В същото време фондацията на прецедента организираше семинари за обучение на приемни "родители", в които ги учеше как да манипулират и пренебрегват болката на децата от раздялата им с родните майка и баща! Много бяха и случаите на малки деца, загинали поради невниманието на своите приемни "родители" на заплата от държавата - майчината любов не подлежи на заплата и на търг!
Чест им прави на руснаците, че забраниха осиновяването на руски деца от родители в страни, в които се позволяват еднополовите "бракове" и други либерални педофилски своеволия! След причинената смърт на двегодишния Дима Яковлев, оставен от американския си баща за дълго време заключен в колата на слънцето, Русия прие закон за забрана на осинявябване на руски деца в САЩ и други европейски либрални страни.
А при приемното родителство дори и не става дума за осиновяване - а само за няколко месечно пребиваване на детето, след което са длъжни да го предадат на следващото приемно "семейство" по веригата! 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. jivi93 - Сигурно ли е това?
31.01.2013 11:04
Звучи ужасно, но не ми се вярва да е истина. Според мен приемните родители са добра алтернатива за деца, които са малтретирани от биологичните си родители и такива, за които не се полага необходимата грижа. Повечето деца в приемни семейства са от малцинствата, където не се грижат за тях адекватно.
цитирай
2. aliya - Разбира се, че е истина - за нея ал...
31.01.2013 12:46
Разбира се, че е истина - за нея алармират не само руски вестници, руските законодатели, но и много протести на родители в цяла Европа и в България. А лъжата за "по-доброто интегриране на циганите" като причина за тези мракобеснически закони срещу децата на българите е просто смешна и нескопосано жалка - интегрирането се получава с по-добри заплати и работа за родителите, а не с тяхното жестоко наказание - поради бедност да се отнема най-свидното им - децата!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015844
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031